ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ

Γεώργιου Βιζυηνού

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή Τράγκα και η Σοφία Καζαντζιάν παρουσιάζουν: Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 18:15 για μία μόνο ημέρα στο θέατρο Αλκμήνη τη θεατρική παράσταση “Το αμάρτημα της μητρός μου”.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει η βραβευμένη ηθοποιός, χορογράφος και καθηγήτρια της σχολής, Σοφίας Καζαντζιάν {“Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι...”, “Ο Κρητικός”, “Η Σονάτα του Σεληνόφωτος (Venceremos)”}.

Αμάρτημα της Μητρός μου, Κυριακή 14 Οκτωβρίου - Ώρα: 18:15 Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8-12, Αθήνα 118 54)


Το αριστούργημα του Γεώργιου Βιζυηνού ανεβαίνει για πρώτη φορά σε ένα συνδυασμό αφαιρετικής σύνθεσης και σωματικού θεάτρου καθιστώντας τα πρόσωπα του έργου διαχρονικά σύμβολα της απώλειας, της σύγκρουσης, της παράδοσης, της μητρικής αγάπης και του πόνου.

Οι χαρακτήρες της μάνας, του Γιωργή, της Αννιώς και όλων των προσώπων του έργου προσωποποιούνται σε ένα σύνολο ερμηνευτών καταδεικνύοντας τον κατακερματισμό της ψυχής που προκαλεί η σύγκρουση και ο πόνος της απώλειας ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύουν ότι όλοι μπορούμε να βρεθούμε στη θέση όλων.

Συντελεστές: Σκηνοθετική επιμέλεια/ Θεατρική διασκευή: Σοφία Καζαντζιάν Ερμηνεύουν: Αναστασία Ασωνίτη, Σοφία Γεωργοπούλου, Σοφία Ίσσαρη, Μαρίνα Καλαματιανού, Κωνσταντίνα Κατσουλάκου, Ακριβή Μαλισσόβα, Θοδωρής Μουζής, Μέλπω Μπατσακούτσα, Κωνσταντίνος Παππάς, Στυλιάνα Περατικού, Δημήτρης Τσαγκάλης, Θάλεια Τσιακάλου, Νατάσα Χιδήρογλου

Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Aνωτέρας Δραματικής Σχολής Τράγκα.
Διάρκεια: 70 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Κυριακή 14 Οκτωβρίου - Ώρα: 18:15
Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8-12, Αθήνα 118 54)

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)