Καλό ταξίδι..Κική Σεγδίτσα

 

Έφυγε από κοντά μας, ένας αγαπημένος Άνθρωπος, μια εξαιρετική καθηγήτρια! Η Κική Σεγδίτσα δίδαξε Επικοινωνία και έγραψε σπουδαία έργα για θεατρικές παραστάσεις των σπουδαστών της Σχολής μας. Πριν έξι χρόνια αποχαιρέτησε την Μαίρη Τράγκα με το παρακάτω μήνυμα:

«ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ..ΜΑ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗ ¨ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ¨ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ..ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΤΡΑΓΚΑ΄ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ..ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ,ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΟΡΗ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΙΡΗ ΜΑΣ.
Κική Σεγδίτσα»

Φέτος η Κική «μετακομίζει» κι εκείνη στην ίδια «γειτονιά» και εμείς ήρθε η στιγμή να την ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας δίδαξε και να την θυμόμαστε για όλα όσα μας άφησε! Καλό ταξίδι! Το Θέατρο μας εγκαινιάστηκε με την παρακάτω δουλειά της: https://www.tragadramaschool.gr/index.php/perfomance/92-enastronfirst.html 
Το βιογραφικό της μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κική_Σεγδίτσα

Κική Σεγδίτσα - Μαίρη Τράγκα

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)