Η Δραματική Σχολή Τράγκα συντάσσεται με την πρωτοβουλία και άλλων Δραματικών Σχολών για την συντονισμένη κίνηση προς το Υπουργείο Πολιτισμού, σχετικά με την διδασκαλία μαθημάτων αυτή την περίοδο υπό την απειλή του ιού.

Η Σχολή μας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ενεργοποίησε τα διαδικτυακά μαθήματα, σχεδόν στο σύνολο των διδασκόμενων μαθημάτων ως προσωρινή λύση για τον μήνα Νοέμβριο. Ώστε οι σπουδαστές μας να κρατήσουν επαφή με το αντικείμενο των σπουδών τους. Τηρώντας τα μέτρα και τις αποφάσεις της κυβέρνησης συνεχίσαμε βδομάδα με την εβδομάδα την διδασκαλία εξ αποστάσεως. Από προσωρινή λύση έγινε μόνιμη.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας πρώτα στους καθηγητές που κατάφεραν να ανταποκριθούν σε αυτό, αλλά και στους σπουδαστές μας που συμμετείχαν με ζήλο.
Εμείς θα συνεχίσουμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως όσο υποχρεωνόμαστε, αλλά αιτούμε την αλλαγή!

Αναγνωρίζουμε και υπογραμμίζουμε βέβαια, ότι δεν είναι αυτή η φύση των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών μας.
Χρειαζόμαστε τα δια ζώσης μαθήματα. Κατανοούμε πλήρως τους σπουδαστές μας που τα διεκδικούν και τους καθηγητές που τα αναμένουν.

Τα δύο βασικά αιτήματα που θέτει η σχολή μας είναι μόνο προς όφελος των σπουδαστών για την πληρέστερη εκπαίδευσή τους:

  • Την άμεση επαναλειτουργία των Δραματικών και Καλλιτεχνικών Σχολών, λόγω του ιδιαίτερου αντικειμένου που διδάσκουν. Ακολουθώντας τους κανόνες ατομικής προστασίας και τα εξειδικευμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Την άμεση επιδότηση διδάκτρων για κάθε εγκεκριμένο σπουδαστή από το Υπουργείο Πολιτισμού σε όλες τις Ανώτερες Σχολές, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που βρίσκεται σχεδόν το σύνολο των φοιτητών.

Μακάρι να είμαστε πάλι στις αίθουσες το συντομότερο και να επιτευχθούν οι στόχοι όλων μας.

Με εκτίμηση,

Δραματική Σχολή Τράγκα

 

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)