Λ.Ε.Ζ.Ο.Π.Λ.Ο SHOW II

Τώρα μερικούς μήνες μετά την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση κοινοί και την αναπάντεχη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις μας,κάτω από την αφόρητη πίεση που δεχτήκαμε απ' όσους δεν πρόλαβαν να μας απολαύσουν, αποφασίσαμε κοινή συναινέσι να ανανεωθούμε και να εκτεθούμε ξανά-με την καλή έννοια-επί σκηνής.

Ως τελειόφοιτοι της Ανώτερης Δραματικής Σχολής της Μ.Βογιατζή -Τράγκα και με αίσθηση ευθύνης ανεβάζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τη στήριξη της σχολής σε μια ανεξάρτητη παραγωγή το νέο θεατρικό έργο "Λ.Ε.Ζ.Ο.Π.Λ.Ο. SHOW II:ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ",κάποιου -παγκοσμίως αγνώστου-Γιάννη Δεληγιάννη σε σκηνοθεσία ενός εμπνευσμένου δασκάλου του νεοελληνικού θεάτρου,του Θεόδωρου Κυριακού.

Το Θεατρικό έργο "Λ.Ε.Ζ.Ο.Π.Λ.Ο. SHOW, ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ" του Γιάννη Δεληγιάννη, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά δυναμικό και ανανεωμένο!

Καλούμε όλους, όσοι είναι αμαρτωλοί και ίσως περίεργοι να μάθουν το σημαίνει ο τίτλος του έργου, να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας, που θα λάβουν χώρα στο Θέατρο "ΕΝΑΣΤΡΟΝ" (Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19, πίσω απ' το Αρχαιολογικό Μουσείο) κάθε Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή στις 21:00

Η είσοδος είναι 10 ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα, μαζί με όλο το έργο αναλυτικά.Όποιος όμως θελήσει να ξαναδεί για δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ... έβδομη φορά την παράσταση, μπορεί να το κάνει έχοντας μαζί του απλά το πρόγραμμα που θα αγοράσει την πρώτη φορά από το ταμείο!

Υ.Γ. : O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...

Με τιμή
ΟΙ ΛΕ.ΖΟ.ΠΛΟ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Παρακολουθείστε το video της παράστασης!

http://www.youtube.com/watch?v=PmX7oWOC97o

 

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)