Έλενα Εβτέεβα

Έλενα Ευτέεβα Καθηγήτρια ΧορούΓεννήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό.

Μετά το λύκειο σπουδάζει στη Κρατική Ανώτατη Σχολή Πολιτισμού στο τμήμα χορογραφίας (κλασσικό μπαλέτο και character). Το 1989 γίνεται δεκτή στην Σχολή Κρατικού Μπαλέτου στον Πάγο της Ουκρανίας με σκοπό να παραμείνει μετά την εκπαίδευση στο θίασο του μπαλέτου.

Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης μεταναστεύει στην Ελλάδα και πολλά χρόνια δουλεύει σαν χορεύτρια συνεργαζόμενη με Έλληνες και ξένους χορογράφους όπως Garry Mordon, Xavier Gomez, AnnaMyers, Δημήτρης Παπάζογλου, Άγγελος Χατζής, ΚάρολιΒάμος, Πάνος Μεταξόπουλος, Πάμελα Μπινιάρη.
Αυτά τα χρόνια ασχολείται με διάφορα είδη χορού όπως modern,jazz και funky.

Παράλληλα με την δουλειά, το 2005 ολοκληρώνει της σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο παιδαγωγικό τμήμα με υποτροφία από το Υπουργείο Οικονομικών. Από το 2008 αρχίζει να διδάσκει χορό στην Ανώτερη δραματική σχολή Τράγκα. Παράλληλα ασχολείται με την μουσικοκινητική εκπαίδευση των παιδιών.

Για να εμβαθύνει τις γνώσεις της στο τομέα της εκπαίδευσης, το 2011 παρακολούθησε Σεμινάριο Παιγνιοθεραπείας με τον Dennis McCarthy στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπαίας "

Το Άθυρμα" και το 2015 ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης.

Το 2015 δημιουργεί χορευτική ομάδα στο Ουκρανικό σχολείο Αθηνών. Διδάσκει στις σχολέςχορού «TheDancePlace» και «Nonna’sDanceStudio».

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)