Αποκτήστε τα εφόδια για να ξεχωρίσετε στη σκηνή!
Κλείστε τη θέση σας τώρα
Έχετε σπουδάσει υποκριτική και θέλετε να ενισχύσετε τις μουσικές σας δεξιότητες;
Το Σεμινάριο Μουσικής για Ηθοποιούς: Γίνε Επαγγελματίας στη Σκηνή! είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε σύγχρονες καλλιτεχνικές απαιτήσεις!
🎼 Τι θα μάθετε:
- Εκμάθηση ανάγνωσης παρτιτούρας – Κατανόηση μουσικών συμβόλων και γραφής.
- Μουσική θεωρία & ρυθμός – Βασικές αρχές μουσικής και ρυθμικής αγωγής.
- Σολφέζ & Ντικτέ – Εξάσκηση στη μουσική ακρόαση και ανάγνωση.
- Ακουστικά μαθήματα – Ανάπτυξη του μουσικού αυτιού.
- Ρεπερτόριο τραγουδιού - ερμηνεία – Τεχνική και ερμηνευτική προσέγγιση.
- Εκμάθηση θεατρικών τραγουδιών – Δημιουργία προσωπικού κύκλου τραγουδιών.
Πληροφορίες Σεμιναρίου Μουσική για Ηθοποιούς:
- 📍Τοποθεσία: Δραματική Σχολή Τράγκα,
Διεύθυνση: Δεληγιάννη 19, Μουσείο Αθήνα, Αίθουσα: Μουσικής (3ος Όροφος) - 📅 Ημερομηνίες και ώρες: 12 με 4μμ, Σάββατο και Κυριακή, (Απριλίου-Μαΐου, εκτός 19 και 20 Απριλίου λόγω Πάσχα)
- 📞 Επικοινωνία:
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 2108231790 - 💰 Προσφορά προεγγραφής: Μόνο 250€ έως 15 Μαρτίου!
Μετά το πέρας της προθεσμίας η τιμή διαμορφώνεται στα 350€! ⏳ Μην το χάσετε! - Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 10 άτομα, μέγιστος αριθμός 25 άτομα.
Κλείστε τη θέση σας τώρα
Συχνές Ερωτήσεις
- Χρειάζεται να έχω μουσικές γνώσεις για να παρακολουθήσω το σεμινάριο; Όχι!
Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο και για αρχάριους και για έμπειρους ηθοποιούς. - Τι να φέρω μαζί μου;
Σημειωματάριο, μολύβι και καλή διάθεση!
Σχετικά με την Εισηγήτρια
Η Χριστιάννα Πλατανιά είναι μια καταξιωμένη μουσικός και εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στη μουσική εκπαίδευση ηθοποιών.
Σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και φωνητική με τους Uwe Matscke, Περικλή Κούκο και Lucia Stanescu. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει εμβαθύνει στην πιανιστική τεχνική Alexander και στη σχέση μεταξύ πιάνου και φωνής, συμμετέχοντας σε συναυλίες στο Bayreuth της Γερμανίας. Από το 1988, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, όπως η Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας. Από το 2018, διδάσκει θεατρικό και χορωδιακό τραγούδι στη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ παράλληλα διδάσκει πιάνο και ανώτερα θεωρητικά της μουσικής. Η πλούσια εμπειρία και η αφοσίωσή της στη μουσική εκπαίδευση την καθιστούν ιδανική εισηγήτρια για το σεμινάριο αυτό.