Χορογράφος
Με μεγάλη επιθυμία τη διαδραστική επικοινωνία με την τέχνη και τον άνθρωπο.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982.Σπούδασε χορό στις ΗΠΑ υπό την καθοδήγηση της LaurieAnnGibson σε 2ετές πρόγραμμα του ABT (AmericanBalletTheatre). Εκπαιδεύτηκε πάνω σε διαφορετικά είδη χορού όπως jazz, contemporaryjazz,hip-hop, musicaldance, καθώς και σε τεχνικές σύγχρονου χορού όπως release, Limon από διακεκριμένους καθηγητές του χώρου. Παρακολούθησε κύκλους σεμιναρίων πάνω στο DanceTherapy και τη Χορολογία με τους Ζωή Πανερίτη και Κάτια Σαβράμη, αντίστοιχα.
Από το 2004 έως σήμερα διδάσκει HipHop και σύγχρονο χορό σε ανώτερες επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές μπαλέτου, καθώς και σε studios χορού, ενώ παράλληλα παραδίδει κύκλους σεμιναρίων σε πολλές περιοχές της εντός και εκτός Ελλάδος .
Έχει συνεργαστεί,επί σειρά ετών, με την Γεωργία Κωνσταντίνα Ατζάμπου για την εκπόνηση ερευνητικών project, που αφορούν την απεικόνιση του χώρου και ειδικότερα σε επιστημονικό πεδίο«Αρχιτεκτονική – Σχεδιασμός Χώρου», στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος της Αρχιτεκτονικής Σχολής, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Το καλοκαίρι του 2015 έλαβε μέρος με Εθνική Ελληνική Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Σκηνογραφίας και Θεατρικής Αρχιτεκτονικής της Πράγας (The PragueQuadrennial of PerformanceDesign and Space, PQ 2015), στο πλαίσιο της διαγωνιστικής Ενότητας των Εκπαιδευτικών Τμημάτων (Student). Την ομάδα αποτελούν οι υπ. διδάκτορες Γ. Ατζάμπου, Χρ. Καραδήμα, οι καθηγητές Κ. Σαβράμη, Γ. Παρμενίδης και ο επόπτης Θ.Βόβολης.
Ως χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με την ομάδα L.A.G για 3 χρόνια στη Νέα Υόρκη καθώς και τη Χορόνδε της Μαρίας Λάζαρη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.
Έχει, επίσης, υπάρξει κριτής αγώνων χορού σε ομοσπονδίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με τελευταία συμμετοχή στο εφηβικό GrandPrix της Ρωσίας.
Το 2012 ίδρυσε την ομάδα LOAD DanceCompany.
Η δράση της LOADDanceTheatreξεκινά στης 7 Ιουνίου 2013 με το χοροθεατρικό έργο «Ανασφάλλω» σε σύλληψη , σκηνοθεσία και χορογραφία του Τάσου Μπεκιάρη και σε κείμενα της Χριστίνας Μητροπούλου. Το πρώτο εγχείρημα στέφεται από μεγάλη επιτυχία και διαπιστώνεται ευχάριστα ο πρώτος στόχος της ομάδας, που ήταν η διάδραση του κοινού με το εν λόγω έργο και κατ' επέκταση η αποδοχή του ως νέα καλλιτεχνική άποψη.
Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ανοίγει ένα νέο δρόμο στην ομάδα καλώντας τη να παρουσιάσει την ανανεωμένη, πλέον, μορφή του έργου, ως «Ανασφάλλω» revised.
Τον Φεβρουάριο του 2014, με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας, εμπνευσμένη από την παράσταση «Ανασφάλλω» revised, από τους Πέτρο και Κωνσταντίνο Σοφικίτη με τίτλο «Ανασφάλλω», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η LOAD παρουσιάζει μια εικαστική εκδοχή του έργου αναλαμβάνοντας την έναρξη των εγκαινίων της έκθεσης.
Από το 2014 έως και τον Δεκέμβριο του 2015, έχοντας επιτύχει τους αρχικούς στόχους μιας νεοσύστατης ομάδας, η δράση της έχει διδακτικό και πειραματικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα την οργάνωση σεμιναρίων με σκοπό τη διδαχή και την έρευνα πάνω σε θέματα που συνδράμουν στην πνευματική, συναισθηματική αλλά και καλλιτεχνική εξέλιξη της για το, όποιο, επόμενο βήμα.
Tο 2016 η LOAD επιλέγει ανθρώπους από διαφορετικά επίπεδα ενασχόλησης με τον χορό (επαγγελματίες χορευτές, σπουδαστές σε ανώτερες επαγγελματικές σχολές καθώς και ερασιτέχνες), για να παρακολουθήσουν ένα εξάμηνο σεμιναριακό κύκλο ο οποίος περιλαμβάνει σεμιναριακά μαθήματα σύγχρονου χορού, θεατρικής έκφρασης και ψυχοδράματος. Ο ιδρυτής της LOAD συμπεριλαμβάνει σε αυτήν την προσπάθεια και διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα κληθούν με τη σειρά τους να επικοινωνήσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους στην ομάδα, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η αρραγής συνάφεια ανάμεσα στη μεγάλη ανομοιογένεια της ομάδας και στην επιθυμία να επικοινωνηθεί ευρύτερα "η σύνδεση της καθημερινής μας πραγματικότητας με την τέχνη του χορού" οδηγεί στην παραστατική παρουσίαση του project με τίτλο «Άνθρωπος Χ Ψ» σε κείμενα της Ελευθερίας Μοναστηράκη στο θέατρο Αργώ τον Ιούνιο του 2016 , με χορογραφίες που υπογράφει ο ίδιος ο Τάσος Μπεκιάρης.
Τον Ιανουάριο του 2016 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης υπογράφει σκηνοθετικά και χορογραφικά τη "Μπαλάντα της φυλακής" μια χοροθεατρική παράσταση του ομώνυμου δίσκου των Kollektiva.
Τον Μάϊο του 2017, η ομάδα χορού LOAD παρουσιάζει την επόμενη δουλειά της, με τίτλο «Στίζω», στο θέατρο Άνεσις. Η παράσταση αυτή αποτέλεσε ένα τόλμημα εικαστικής τέχνης, μέσα από την αποδόμηση της κίνησης, δημιουργώντας παράλληλα εικόνες που οικοδόμησαν την πλοκή του έργου με ένα τρόπο ευρηματικό και αναπάντεχο.
Τον Ιανουάριο του 2018, η ομάδα παρουσίασε την «ΕΠΙ_ΣΚΕΨΗ», ένα έργο εμπνευσμένο από τη «χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Charles Dickens. Η παράσταση αυτή ήταν ένα επιπλέον σημαντικό βήμα στην πορεία της ομάδας καθώς για πρώτη φορά επιχειρείται μία βαθύτερη συνένωση στοιχείων του χοροθεάτρου μέσω ενός πολύμηνου εκπαιδευτικού σεμιναρίου.
Τον Μάιο του 2018 θα εμφανιστεί στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιωάννη του Βαπτιστή, στην παράσταση «Σαλώμη» σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα.
Τον Ιούλιο του 2019 παίρνει μέρος ως χορευτής στο μουσικοθεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου «Το Δικό μας σινεμά» σε χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού.
Τον Σεπτέμβριο του 2019 δημιούργει μαζί με τους συνεργάτες του, τον επίσημο χώρο της LOAD, στα πλαίσια του οποίου ξεκινάει και ο εκπαιδευτικός τομέας της ομάδας.
To 2021 εμπνέεται το «ROOM», το 1ο φεστιβάλ χοροθεάτρου της Αθήνας, το οποίο διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το 2022, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, στο θέατρο ARROYO.
Το 2021 προτείνει μια μέθοδο που την ονομάζει «LΣΥ» και στοχεύει στην εξερεύνηση του «χορευτικού» σώματος. Με αφετηρία το σύγχρονο χορό και αντλώντας πληροφορίες από το χοροθεατρικό πεδίο, στοχεύει σε μια νέα/εναλλακτική προσέγγιση της παραστασιακής διαδικασίας. Μια εξατομικευμένη βιωματική οδό που αξιοποιεί τα προσωπικά στοιχεία του χορευτή και τις υποκειμενικές του δυνατότητες.
Το 2022 πραγματοποιεί τη παράσταση «ΣΑΡΑΓΗΝΗ» όπου υπογράφει τη σκηνοθεσία - χορογραφία, στο θέατρο ARROYO.
Τον Ιανουάριο του 2023 πραγματοποιεί το δεύτερο εργαστήριο της μεθόδου LΣΥ.
Το 2023 συμμετέχει ως χορογράφος - χορευτής στη δημιουργική ομάδα της τελετής έναρξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων "Ηράκλειο 2023".