Πάτσης Γεννάδιος

Γεννάδιος ΠάτσηςΓεννήθηκε το 1954 στη Τασκένδη και είναι απόφοιτος της Ανώτατης Θεατρικής Σχολής της Τασκένδης. Από το 1975 και έως το 1993 ηθοποιός, πρωταγωνιστής του Ακαδαμαϊκού Κρατικού Θεάτρου Γκόρκι της Τασκένδης, για πολύχρονη επιτυχημένη θητεία στο θέατρο του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διακεκριμένου καλλιτέχνη της Δημοκρατίας Ουζμπεκιστάν.

Από το 1993 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου των Αθηνών. Ηθοποιός, σκηνοθέτης, καθηγητής σκηνικής ερμηνείας, σκηνικής ξιφασκίας, σκηνικών συμπλοκών σε διάφορες θεατρικές σχολές της Αθήνας. Θέατρο στην Ρωσία Συρανό ντε Μπερζεράκ , Ντον Ζουάν, Νεαρός Σαίξπηρ, Τρότσκι, Βερχοβένσκι, Αμετίστοφ ερμήνευσε πάνω από 30 ρόλους σε έργα Ρώσων και ξένων θεατρικών συγγραφέων στην Τασκένδη. Ταρτούφος (Μολιέρος) – Κρατικό Θέατρο της Τασκένδης - 2010 Θέατρο στην Ελλάδα Παίκτες (Γκογκόλ), Το ημερολόγιο ενός απατεώνα (Οστρόφσκι), Το Ημέρωμα της στρίγγλας (Σαίξπηρ), Αρκούδα (Τσέχωφ), Ο Έμπορος της Βενετίας (Σαίξπηρ) κ.α. Κινηματογράφος στην Ελλάδα Νύφες (Βούλγαρης), Ράκουσκα (Σισκοπούλου) , Λίστα γάμου (Πορτοκαλάκης), Το όνειρο του σκύλου (Φραντζής), Βουνό μπροστά (Δούρος), Νικόστρατος ο πελεκάνος (Ολιβιέ Ορλέ, Εμίρ Κουστούριτσα), Το Δέντρο και την Κούνια (Ντούζα)

Τηλεόραση στην Ελλάδα Λούφα και παραλλαγή (Περράκης), Της αγάπης μαχαιριά (Μαρκίδης), Χωρίς όρια (Μαρκίδης), Νόμος και τάξη, Η κατάλληλη στιγμή (Παληγιαννόπουλος) Τηλεόραση στην Ρωσία Ο καθένας έχει τον δικό του πόλεμο –Ζηνόβι Ρόϊζμαν (2011) Επιθεωρητής Κούπερ-Κοσκόβ (2012)

Πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε διαφημίσεις: Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία.

 Εξωτερικό Link.

Social Networks

Τηλέφωνο-Διεύνθυση

"Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
Μαίρης Βογιατζή Τράγκα - Ε.Π.Κ.Ε."
Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη 19,
τκ. 106 82 ,
Αρχαιολογικό Μουσείο - Κέντρο - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 - 82 31 790
Κινητό: 698 05 88 063 (what'up)